Bitcoin duwt voorbij $23.7K terwijl Crypto opgesloten

Market Wrap: Bitcoin duwt voorbij $23.7K terwijl Crypto opgesloten zit in DeFi bij All-Time High

Bitcoin raakt een nieuwe high op 23.770 dollar op hoger dan normaal volume; DeFi’s totale waarde vergrendeld heeft ook een record op de sterkte van ether geraakt.

Bitcoin (BTC) handelend rond $22.818 vanaf 21:00 UTC (4 p.m. ET). Het winnen van 9% over de afgelopen 24 uur.
Bitcoin’s 24-uurs bereik: $20.756-$23.770 (CoinDesk 20).
BTC ligt onder zijn 10-uurs voortschrijdend gemiddelde, maar ruim boven de 50 uur op de uurkaart, een bullish-to-sidewaysignaal voor markttechnici.

De prijs van de bitcoin bleef stijgen tot het hoogste niveau van alle tijden, en ging tot 23.770 dollar perstijd in een zeer stijgend tempo dat veel volume-brandstof had. Het niveau van $23.800 kan een vlek van uitputting zijn voor de Bitcoin Billionaire oudste cryptocurrency van de wereld, volgens Constantin Kogan, partner bij financià „le vaste Financiële Golf. „Er is een sterke weerstand tegen de verkoop van $23.800. Laten we eens kijken of bitcoin het kan breken,“ vertelde Kogan CoinDesk.

Bitcoin’s historische prijsprestaties van de afgelopen week.

De volumes op donderdag waren hoger dan op woensdag, met de acht belangrijkste uitwisselingen die door de CoinDesk 20 worden gevolgd en die meer dan $3,5 miljard in volume zien, voor zover van perstijd versus $2,9 miljard de dag ervoor.

„Het doorbreken van de psychologische barrière van $20.000 was een sterk bullish signaal waardoor bitcoin een nieuw record kon vestigen,“ zei Elie Le Rest, partner bij crypto quant handelsfirma ExoAlpha. Nochtans, waarschuwde Le Rest over de klassieke gyraties van crypto die mogelijk de markt beïnvloeden. „Volatiliteit is erg hoog en er zijn onderweg kleine terugtrekkingen gezien.“

Inderdaad, bitcoin’s 30-dagen volatiliteit heeft zich hersteld en zal iets zijn om te waken over de balans van december.

„Handelaren moeten voorzichtig zijn en op zoek gaan naar sterkere terugtrekkingen, vooral nu het einde van het jaar nadert en handelaren hun winst en verlies voor 2020 willen sluiten“, voegde LeRest eraan toe.

Chris Thomas, hoofd van de Swissquote Bank voor digitale activa, was het met hem eens en zei dat de meest recente stap te sterk naar zijn smaak voelt. „Ik wacht gewoon op een paar grote verkopers die terugkomen op de markt en de winst nemen,“ zei Thomas. „Laten we vooruit kijken naar de komende weken. Institutionele volumes zullen aanzienlijk dalen tijdens de kerstperiode, dus de markt zal worden gedreven door de detailhandel tot begin januari.“

„Dit zou ervoor moeten zorgen dat we de hoge volatiliteit behouden, maar we moeten ons er ook van bewust zijn dat er een kans is om 20.000 dollar aan de onderkant te testen,“ voegde Thomas eraan toe.

Schrijf u in op First Mover, onze dagelijkse nieuwsbrief over de markten.

Door u in te schrijven ontvangt u e-mails over CoinDesk producten en gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacy policy.

Henrik Kugelberg, een crypto over-the-counter handelaar, merkte „angst om te missen“ of FOMO op als een factor die speelt in de vurigheid van de markt. „Er zit natuurlijk een element van FOMO in, maar de fundamenten zijn stabiel als piramides“, aldus Kugelberg. „Ik heb 30.000 dollar gezegd voor de zomer, maar zo te zien is dat misschien een heel laag bod.“

De tweede-grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie, ether (ETH) was omhoog Donderdag handel drijvend rond $640 en beklimmend 2.7% in 24 uren vanaf 21:00 UTC (4:00 p.m. ET).

De hoeveelheid crypto ,,gesloten“ in gedecentraliseerde financià „n, of DeFi, is bij $16 miljard vanaf perstijd, die meer dan 2.200% van $690 miljoen stijgt die aan het begin van 2020 wordt gesloten.

Ondertussen, de hoeveelheid ether die in DeFi wordt opgesloten gaat, meer dan 7.1 miljoen ETH totaal.

Any Queries? Ask us a question at +0000000000