Hvalbot identifiserer $ 5 millioner Bitcoinoverføring fra hackere som angrep Bitfinex i 2016

Posted in Bitcoin on

Det er ikke lett å beskytte personvernet med Bitcoin Code. Bitcoin Blockchain registrerer og viser alle transaksjoner permanent, dette gjør det mulig for nesten hvem som helst å spore og se transaksjonsdetaljene dine for hvilken som helst lommebokadresse.

Dette var tilfelle med de skumle hackerne som infiltrerte Bitfinex og ledet det beryktede hacket i 2016. Fire år senere har en Cryptocurrency hvalbot “WhaleAlert,” en avansert Blockchain tracker, sett bevegelsen av midler fra en av hackerens adresser.

Nesten fem millioner dollar flyttet fra hackers adresse

To transaksjoner ble gjennomført 24. juli 2020 rundt 16:00 (UTC). De første 2.582.633 dollar ble sendt fra hackerens konto i Bitcoin (271.22717 BTC) til en ukjent lommebokadresse. Ikke lenge etter ble 260.7109 BTC ($ 2.482.497 USD) sendt til en annen ukjent lommebokadresse.

Dette bringer summen til nesten 5 millioner dollar, men dette er ingenting i nærheten av 119 756 BTC som hackerne gjorde unna med i 2016. Bitfinex-hacket 2016 ble ansett som det nest største Cryptocurrency-heist i 2016, mens Mt Gox’s 744 408 BTC-hack fortsatt representerer det største tapet av Bitcoins ved en Cryptocurrency-utveksling.

Markedet er fremdeles i en sikker sone

Selv fremdeles var førstnevnte innvirkning eksplosiv. Næringsdrivende uttrykte skuffelser på sosiale medier da noen avslørte at regnskapet deres var tømt. Ikke lenge etter at hendelsen hadde funnet sted, traff virkningene av hacket markedet og etterlot handelsmenn og investorer i panikkstilstand da prisene stupte kraftig.

I løpet av hackingsperioden var verdien av BTC til USD omtrent 66 millioner dollar. Med Bitcoins verdi svevet gjennom årene, er prisen nå verdt over 1,15 milliarder dollar på pressetid. Store salgsordrer påvirker vanligvis volatiliteten og får prisene til å falle, men heldigvis er disse transaksjonene ikke heftige nok til å svinge prisene.

Imidlertid er investorene fremdeles på tå og er fortsatt forpliktet til å holde øye med stort salg. Selv om Bitfinex-svindlerne kanskje ikke er noe å bekymre seg for, gjenstår det en større fisk i dammen; PlusToken hackere.

Hvis PlusToken-hackerne dukker opp igjen, kan det hende at markedet må takle en annen bjørnetrend , som den som fant sted i tredje og fjerde kvartal i 2019 da PlusToken-hackerne flyttet en stor sum cryptocururrency, har markedsanalytikere hevdet at volumene av salg hadde fått prisene til å gå nedover. På baksiden forblir markedet eksepsjonelt oppmuntrende og den haussfulle start er ingen steder i nærheten.

Any Queries? Ask us a question at +0000000000