Zijn Bitcoiners A ** Holes?

We worden „Toxic Bitcoin Maximalists“ genoemd als een poging tot belediging. We deinzen niet, we dragen het als een ereteken. We verontschuldigen ons niet voor onze feitelijkheid, ons zelfvertrouwen of onze meme-oorlogvoering. Je kunt ons vinden op Twitter, waar we reageren op zwakke argumenten tegen bitcoin (ze zijn allemaal zwak) met “Have Fun Staying Poor” in plaats van te proberen de onsmakelijke tegenstander of luie criticus te overtuigen. Michael Saylor verwijst treffend naar bitcoiners als „Cyber Hornets“, niet alleen omdat horzels stingers hebben, maar vermoedelijk omdat horzels een groter doel dienen dat het bredere ecosysteem ondersteunt.

Het punt is dat Bitcoiners gelijk hebben. Wat noodzakelijkerwijs betekent dat elke andere economische filosofie verkeerd is. Het einde. Goud is het niet. Fiat is eigenlijk toiletpapier. Altcoins? Lol.

Nee, Bitcoin is de oplossing

Onze overtuiging dat Bitcoin onvermijdelijk is, is een natuurlijk verschijnsel dat bestaat als een functie om de bugs te doden. Dit wil niet zeggen dat een afwezigheid van onze hilarische memes het netwerk zou verzwakken. Maar net als horzels die dienen om de schadelijke verspreiding van alomtegenwoordige insectenpopulaties te voorkomen, beschermt onze proactieve agressie letterlijk de toekomst van de mensheid door onze enige kans op de belofte van bevrijding van tirannie te behouden. Een passieve of defensieve houding is simpelweg niet voldoende.

Door het netwerk in een vroeg stadium te beschermen, effenen we voortdurend de weg voor de stijging van bitcoin en zijn onvermijdelijke dominantie als de wereldwijde valuta. Deze dienst aan de wereldgemeenschap wordt ondergewaardeerd en totaal verkeerd begrepen. Dat is goed! Onze waakzaamheid is onze evangelisatie. In een wereld van subjectieve waarheid is onze overtuiging onze marketing. In een cultuur die overspoeld is met hopeloosheid, biedt ons oprechte optimisme onverwachte aanmoediging voor degenen die hongeren naar authenticiteit.

De wereld waarin we leven is een beerput van leugens en geweld geworden

Er blijft maar weinig goeds over onder de zon. Elke instelling is beschadigd geraakt. Orwells visie is op ons gericht en weinigen lijken er iets om te geven. Het is duidelijk dat de samenleving wordt gereset door sterke krachten, en zoals we in 2020 hebben ervaren, wordt het raar. Bitcoiners zijn het erover eens dat een reset nodig is, hoewel we erop aandringen en zullen zegevieren bij het faciliteren van een reset, uitgedrukt in satoshis. Een reSat, als je wilt.

Bitcoin zelf is het antwoord op zowat elk macro-probleem waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. Dit feit wordt steeds duidelijker voor iedereen die de moeite neemt om met een oprechte open geest naar een YouTube-video van hoge kwaliteit van 10 minuten te kijken. Dat wil zeggen, als YouTube die video nog niet heeft verboden, omdat het de corrupte instelling is die het is geworden.

We leven in tijden die ontsierd zijn door een voortdurende existentiële noodsituatie die gerichte waakzaamheid vereist om te overwinnen. Bitcoiners behoren tot de vriendelijkste, meest betrouwbare en genereuze mensen op aarde. Een van onze meest populaire memes is een aansporing om nederig te blijven. We hebben een diep verlangen om onze medemens en huwoman te zien bloeien. We gebruiken humor om onze punten duidelijk te maken, terwijl we de ernst en urgentie van ons huidige moment in de geschiedenis benadrukken. We hebben geen dankbaarheid nodig, maar we zijn ons bewust van het belang van early adopters en ons vermogen om te zien waar de zaken naartoe gaan als we de koers niet met spoed corrigeren.

Toen ik een tiener was, speelde ik veel videogames en was ik een beetje lui. Oké, ik was heel lui. Ik zal nooit de dag vergeten waarop mijn vader me confronteerde en zei: „George, je moet stoppen met je leven te verspillen en je toekomst serieus gaan nemen, anders word je een loser.“

Any Queries? Ask us a question at +0000000000